Stroombroek, Braamt

Landal Stroombroek in Braamt, tussen Zeddam en Doetinchem, ligt aan de recreatieplas Stroombroek, en op loopafstand van de Montferlandse bossen. Het bungalowpark Stroombroek, bestaande uit 226 bungalows van 5 verschillende typen, is medio 1995 in exploitatie genomen en heeft in korte tijd een eigen positie op de recreatiemarkt in Nederland veroverd. Sinds 2004 is het park onderdeel van Landal Greenparks.

Alle bungalows zijn vrijstaand, op ruime kavels (eigen grond), volledig geïsoleerd, en voorzien van een zonnecollector. Elke bungalow heeft een tuin, bereikbaar via een terrasdeur of schuifpui en een eigen parkeerplaats.

Belangrijk aspect, naast de aantrekkelijke ligging en uitstekende bereikbaarheid, is het naastgelegen multifunctionele centrum Palestra. Dit in Griekse stijl gebouwde centrum omvat uitgebreide horecafaciliteiten en een zeer modern lifestyle centrum met beauty-, sauna-, en thermenfaciliteiten.

De omgeving met recreatieplas, manege, bossen en het mooie Achterhoekse landschap biedt uitgebreide recreatieve mogelijkheden. Ook kan men zwemmen, surfen en is er een heuse waterskibaan. Bezienswaardigheden zoals kasteel Bergh, het gemakkelijk bereikbare en nabij gelegen Burgers Zoo en Openluchtmuseum in Arnhem, attractieparken Warner Brothers in Bottrop en Wunderland in Kalkar in Duitsland, maken dit park op deze unieke plek bijzonder aantrekkelijk.

Beleggen, wel of niet in combinatie met ”eigen gebruik”, geeft investeerders op dit park zeker rendement.

Klik voor het woningaanbod van dit park