De Groene Heuvels, Slijk-Ewijk

De Groene Heuvels ligt in Ewijk op 10 km. afstand van Nijmegen en gelegen aan de recreatieplas “de Groene Heuvels”. Het bungalowpark heeft 204 bungalows van verschillende typen en is deels gelegen aan het water. Alle bungalows zijn vrijstaand, op kavels met erfpacht en een tuin met terras.

Het park beschikt over uitgebreide faciliteiten zoals overdekt zwembad met apart peuterbad, all-weather-tennis-banen, kinderboerderij, restaurant, bar en café, en midgetgolfbanen. Naast zwemmen, surfen en vissen is er de unieke mogelijkheid om in het heldere water van de Groene Heuvels te duiken (duikschool en faciliteiten aanwezig).

De omgeving van het Land van Maas en Waal, met zijn rivierenlandschap, leent zich bijzonder goed voor fietsen, wandelen en paardrijden. Daarnaast liggen Nijmegen, mooie oude stad met zijn monumenten, het Afrika-museum in Berg en Dal, en b.v. de fraaie tuinen van Appeltern dichtbij, alsmede Arnhem met Burgers Zoo en Openluchtmuseum. Ook Duitsland met attractieparken als Wunderland in Kalkar en Warner Brothers in Bottrop ligt vlak in de buurt.

Een aantrekkelijk park, waar je als belegger, wel of niet in combinatie met “eigen gebruik”, goed kunt investeren.

Klik voor het woningaanbod van dit park