Den Mollenhof, Winterswijk

 

Een luxe en stijlvolle recreatiewoning op een mooie lokatie.

Recreatiepark Den Möllenhof is direct gelegen aan het 75 ha. Grote recreatiegebied ’t Hilgelo met een 35 ha. Grote recreatieplas voorzien van mooie zandstranden. U kunt er surfen, kanoën, zwemmen, vissen, duiken etc. Hiervan kunt u gratis gebruik maken. Daarnaast zijn in het fraaie coulisselandschap diverse wandel, fiets, skeeler, en ruiterroutes uitgezet.
 
Het kleinschalige recreatiepark ( 32 luxe recreatiewoningen) past uitstekend in dit mooie coulisselandschap van de Achterhoek, onderscheidt zich door kwaliteit en ruimte, en is tot stand gekomen door het inzetten van plaatselijke en regionale vakkundige bedrijven.
 
Binnen het streekgebied vindt u diverse kleinere musea en bezienswaardigheden, pittoreske dorpjes en grotere steden met regionale functies. Gedurende het seizoen zijn er diverse evenementen en activiteiten.
 
 
Op nog geen 2 kilometer afstand is Winterswijk, van oudsher een dorp maar thans uitgebreid tot een stad met 29.000 inwoners. Het heeft een fraai en gevarieerd winkelcentrum, gezellige warenmarkt op woensdagochtend en zaterdag, een keur aan restaurants en bars, leuke terrasjes, een zeer moderne bioscoop, een schouwburg, een modern overdekt zwembad enz. In Winterswijk is een vestiging van de regionale VVV. Hier kunt u terecht voor alle toeristische informatie. Nabij het recreatiepark ligt het kerkdorpje Meddo, hier is een supermarkt en er zijn twee café’s, waarvan één met kegelbaan.
 
Het afwisselende landschap van Winterswijk met zijn vele zandwegen en paden biedt ruiters en koetsiers veel mogelijkheden. Geen wonder dat hier dan ook een grote manege verrijst.
 
 
Paarden Pension: Uiteraard is het mogelijk uw viervoeter mee te nemen op vakantie. De manege biedt met 2 volledig geïsoleerde en verwarmde binnenbakken een hoog niveau aan voorzieningen voor pensionpaarden. Het zal uw paard of pony aan niets ontbreken en het dier zal, net als u, genieten van een zorgeloze vakantie. Voor u betekent dit dat de paarden en pony’s door ons worden gevoerd en dat de stallen door ons worden uitgemest. In de stallen, met bijbehorende was- en poetsplaatsen en een solarium voor het drogen van de paarden,  heerst overigens een prima en constant klimaat
 
Activiteiten:  In de manege is een café-restaurant opgenomen, verdeeld in twee onderdelen. De gezellige foyer heeft uitzicht op de bakken, terwijl de afzonderlijke serre de mogelijkheid voor een intiem diner biedt. Deze staat op afspraak voor huurders van de vakantiewoningen ter beschikking.
 
Klik voor het woningaanbod van dit park